maanantai 1. elokuuta 2011

Kirppislöytöjä

Kävin tänään kirpparilla Joensuussa ja löysin täydennystä muutenkin jo varsin täysiin kirjahyllyihimme. Halvimmista kirjoista pulitin 1 € ja kallein maksoi kokonaiset 2,50 €. Yhteensä nämä viisi kirjaa maksoivat 8 €.


Ja tässä vielä kirjat listattuna:
- Kristina Carlson: Maan ääreen. Otava. 1999.
- Mohamed Choukri: Paljas leipä. Like. 1998.
- Gil Courtemanche: Kigalin sunnuntait. Like. 2003.
- Joel Haahtela: Lumipäiväkirja. Otava. 2008.
- Lars Sund: Colorado Avenue. WSOY. 1994.

Yhtään näistä kirjoista en ole aiemmin lukenut, mutta Sund ja Carlson ovat ennestään tuttuja kirjailijoita. Olen lukenut Sundin Colorado Avenuen jatko-osat, mutten tätä mielenkiintoisen kirjasarjan ensimmäistä kirjaa. Haahtela taas on tuttu monista blogeista, joten pitäähän minunkin vihdoin tämän kehutun kirjailijan tuotantoon tutustua.

Mitäs pidätte valikoimastani? Oletteko te lukeneet nämä kirjat? 

8 kommenttia:

 1. Todella mielenkiintoisia löytöjä, eivätkä olleet hinnalla pilattuja! Olen lukenut noista vain Colorado Avenuen, joista pidin kovasti. Minua kiinnostaa noista kirjoista erityisesti Maan ääreen. Hyviä lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 2. Kiinnostavan oloisia löytöjä ja edullisesti. En ole lukenut noista mitään, mutta Lumipäiväkirjat odottaa hyllyssäni. Olen ymmärtänyt, että Haahtelan kirjoista juuri se jakaa eniten mielipiteitä.

  Näin muuten viime yönä unta, jossa olimme lähdössä vaeltamaan, mutta jumiuduimmekin kirjahyllyllesi keskustelemaan islantilaisesta kirjallisuudesta ja Aku Ankkojen ruotsalaisista käännöksistä. :)

  VastaaPoista
 3. Hauska tuo Katjan uni ;)

  En ole lukenut noista mitään, mutta hyviä löytöjä olet varmasti tehnyt!!

  VastaaPoista
 4. Mie ostin huuto.netistä viime viikolla tuon Haahtelan kirjan, maksoin siitä enemmän kuin sie näistä kaikista kirjoista yhteensä. :)

  Katja :D

  VastaaPoista
 5. Kirppareilta tosiaan löytää välillä kirjoja hyvinkin edullisesti. Muitakin hyviä kirjoja olisi ollut saatavilla, mutta hillitsin itseni...

  Katja, mainio uni! :-)

  VastaaPoista
 6. Oletpa tehnyt hyviä kirjalöytöjä! Minua ei ikinä onnista kirppareilla, sen sijaan teen löytöjä kirjaston poistomyynneissä...

  VastaaPoista
 7. Susa P. Pääasia, että jossain onnistaa. Itse asiassa minäkin tein ekaa kertaa näin hyviä löytöjä kirpparilla.

  VastaaPoista
 8. Olen lukenut Kigalin sunnuntait alkuperäiskielellään (ranskaksi). Québecissä tuotettiin kirjan pohjalta myös upea elokuva, jota kai ei ole tuotu suomeen edes dvd-versiona. Jos aiheesta innostuu ja haluaa toisen näkökulman, kannattaa lukea Paul Rusesabaginan Hotellinjohtaja.

  Aikaisemmin olen lukenut Haahtelaa ja Carlsonia, mutta noista teoksista eniten kiinnostaa Choukrin kirja!

  VastaaPoista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!