tiistai 28. tammikuuta 2014

Ulkoasun muutoksia

Kun tänään ei tuntunut olevan mitään erikoista tekemistä, niin innostuin muokkaamaan blogini ulkoasua. Luovuin lopultakin punaisesta ja siirryin oranssinruskeaan suuntaan.

Taustakuvan nappasin yhden tyttökirjan sisäkannesta, ja ryhdyin tekemään muutoksia taustakuvan ja banneriin laittamieni kuvien sävyjen mukaan. Tein muutokset käyttäen ilmaista pixlr-kuvankäsittelyohjelmaa. Nautin kuvien ja taustojen kanssa värkkäämisestä, vaikka onkin myönnettävä, että kun on edettävä bloggerin ehdoilla eikä käytössä ole mitään hienoa kuvankäsittelyohjelmaa, on askarointi välillä hankalaa. Mutta tekemällä onneksi oppii.

Mitäs pidätte muutoksista? Rehellisiä kommentteja ja parannusehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

21 kommenttia:

 1. Tyylikkyyttä, johon Bolšoin perhonen antaa hipaisun mennyttä maailmaa...♥

  VastaaPoista
 2. Sävymaailma on hieno, mutta minun näytölläni kuvat ovat yllättävän rakeisia. Johtuukohan kuvankäsittelyohjelmasta? Ei häiritsevällä tavalla, mutta pisti silmään. Ja otsikko menee kahdelle riville näin

  Mustikkakummu
  n Anna

  Mutta hieno ja selkeä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri hyvistä kommenteista! Luulen, että riippuu selaimesta, miten otsikko näkyy. Chromella toimii ihan hyvin, mutta ehkä jokin muu selain ei lukeakaan tuota kyseistä fonttia. Mut pitää katsoa, jos jotain tuolle keksisin, niin toimisi eri koneilla ja selaimilla.

   Kuvien rakeisuus johtuu varmaan siitä, että niitä ei voi kovin isoina laittaa, että sopivat tähän ohjelmaan. Varmaan kuvankäsittelytaitojen vähäisyyskin vaikuttaa.... Taustakuvan kanssa oli aika lailla ongelmia. Yritän vielä noita sävyjä ja tarkkuutta korjailla, kunhan mulla on käytettävissä paremmat laitteet ja apua saatavissa (nuoremme ovat äitiään paljon kätevämpiä näissä hommissa).

   Poista
  2. Muutin nyt otsikon fonttia ja fonttikokoa. Toivon mukaan näkyy nyt paremmin myös muilla kuin Firefoxilla ja Chromella.

   Poista
  3. Minulla kuvat näkyivät heti hyvin ja käytän Chromea.

   Poista
  4. Selain ja näyttö vaikuttavat paljon siihen, miltä sivut itse kullakin näyttävät. Ja jotkin ohjelmat ei tosiaan tunnista kaikkia fontteja, joita esim. blogger tarjoaa.

   Poista
 3. Otsikko näkyy minulla hyvin Firefox-selaimessa. Ja väreistäkin pidän, kauniin vaalea värimaisema! Oikea sivupalkki ulottuu aika alas, kauan saa rullata jotta näkee sinun ihanat kisuliinit. :) Mutta kokonaisuus on hieno ja rauhallisen oloinen, kiva uudistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MarikaOksa! Pitääkin vähentää tavaraa oikeasta sivupalkista tai sitten siirtää kissojen kuvat ylemmäksi.

   Poista
 4. Upea muutos, onnea uudelle ulkoasulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa Reetta! Vielä tässä yön tunteina tein pieniä säätöjä....

   Poista
 5. Upealta näyttää, sellaiselta ihanan vanhahtavalta (ja tämä siis hyvässä mielessä!). Vaikka bannerissa on paljon katsottavaa ei kokonaisuus ole kuitenkaan levoton. Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri vanhahtavaa sävyä hain. Kiva kuulla, että onnistuin.

   Poista
 6. Hieno ulkoasu ja hyvä, että virtuaalinen kissa on edelleen mukana! (Lapseni tykkäävät siitä!) Taustakuva on varmaan kuolemattomia tyttökirjoja-sarjasta, mutta mikä tyttökirja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, hyvä että jätin kissan sivulle. Mietin nimittäin sen poistamista, mutta kun sillä kerran on tykkääjiä, niin en poista. :-)

   Kyllä, kyse on Kuolemattomia tyttökirjoja -sarjasta on. Kirja on Tytöistä parhain.

   Poista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!