keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Tsemppausta

Sain jonkin aikaa sitten parilta ihanalta blogikollegalta tällaisen tunnustuksen:


Kiitos Valkoinen kirahvi ja Mari A! Te molemmat olette minulle tärkeitä blogiystäviä ja ilahdutatte käymällä vierailulla blogissani. Eli voisin ihan hyvin lähettää tämän saman tunnustuksen teille takaisin!

Vaikka tämä tunnustus onkin jo kiertänyt aika lailla blogistaniassa, ja monet tämän tunnustuksen ansaitsevat, niin päätin nyt muistaa niitä, jotka vierailevat uskollisesti blogissani. Olkaa siis hyvät Elma Ilona, Katja, Jaana ja Helmi-Maaria!

Tsemppausta olen kyllä viime päivinä tarvinnutkin. Olen nimittäin tuskaillut yhden informaatiotutkimuksen esseen kanssa ja saanut hartiani ja niskani ihan jumiin. Onneksi sain tänään tuotokseni lopultakin viimeisteltyä.

Aion pitää pari päivää taukoa opinnoista ja rentoudun sukkaneuleen ja/tai kirjan parissa. Tämä ilta/yö menee vielä Irvingin Oman elämänsä sankarin parissa, mutta sitten luen joko Kaukosen Vihkivedet tai Oatesin Sisareni, rakkaani. Hienoja lukuhetkiä siis edessä!

8 kommenttia:

 1. Kiitos, täällä on mukava käydä :)

  Hyvää rentoilua ahkeran puristuksen jälkeen. Mä sain yhden artikkelikäsiksen takaisin toimittajilta melko mittavien muutosten toivossa, tuskailua on siis täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Jaana!

   Saa nähdä miten rentoilun käy. Kaikki tekemättömät työt painaa päälle, mutta välillä on pakko lepuuttaa ainakin hartioita ja selkää, että jaksaa sitten taas istua koneen ääressä.

   Tsemppiä sulle artikkelin muutosten tekoon! Siitä se etenee, pienin askelin, mutta kuitenkin.

   Poista
 2. Kiitoksia! Yhdyn Jaanaan: täällä on mukava käydä :) Rentouttavia paria päivää toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi-Maaria! Huomenna on pakko hoitaa sittenkin yksi opintoihin kuuluva juttu, mutta se on vain tapaaminen eikä siihen onneksi liity lukemista ja kirjoittamista.

   Hyvää viikon jatkoa sinnekin!

   Poista
 3. Täällä visiteeraa aina mielellään!

  Sinulla on hienoja kirjoja tulossa. Yksi on minulla mainitsemistasi kesken - Rentoilua kirjan äärellä :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta, ihana ystävä siellä! <3

  Mahtavaa, että sait esseen viimeisteltyä. Nyt voin ansaitusti keskittyä hienoon kirjaan, jollainen mikä tahansa noista kolmesta valitsemastasi varmasti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja!

   Ihmeen paljon aikaa ja energiaa esseeseen menikin. Ja siltikään en ole tyytyväinen lopputulokseen. Ja pahinta on, että pitää vielä tehdä kaksi esseetä informaatiolukutaidon kurssia varten, mutta onneksi muut jäljellä olevat kurssit ovat helpompia. Juuri eilen mietin, miten paljon enemmän aitoa intoa mulla oli kulttuurintutkimuksen opintoja kohtaan aikoinaan. Informaatiotutkimus ei vain ole minun juttuni ja ajattelen opintojen suorittamista nyt puhtaasti hyötynäkökulmasta.

   Poista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!