torstai 19. tammikuuta 2012

Lomataukoilua


Lähden huomenna lomalle miehen, tyttären ja tämän poikaystävän kanssa. Ajamme ensin Helsingin seudulle yöpymään ja lauantaina lennämme kohti Kanariaa ja Las Palmasia, jossa appivanhempani ovat olleet jo marraskuun loppupuolelta asti.

En ole mikään rantalomailija, mutta tykkään kyllä uida ja kävellä meren rannalla. Olemme suunnitelleet, että tällä reissulla vuokraamme  auton. Muuten otamme rennosti, luultavasti kävelemme paljon, syömme hyvin ja nautimme lämmöstä.

Pakkasin matkalaukkuun kesävaatteiden lisäksi aika monta pokkaria, koska eihän lomalle voi lähteä ilman kirjoja! Kuuden tunnin lennolla ehtii hyvin lukea ja yleensä lomakohteessakin on aikaa lukea, varsinkin iltaisin. Mukaani lähtevät yksi Donna Leonin ja yksi Colin Dexterin dekkari, Haruki Murakamin Suuri lammasseikkailu ja Claudien Gallayn Tyrskyt. Pitkään mietin, miten monta kirjaa, ja millaisia kirjoja ottaisin mukaan, mutta uskon, että tuo on aika hyvä kokonaisuus.

En sattuneesta syystä käy pariin viikkoon päivittämässä blogiani, joten toivottelen nyt teille kaikille hyvää talven jatkoa!


12 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa lomaa! Mikä tahansa maisemanvaihdos on joskus hyväksi.

  Dexterin dekkari ja Tyrskyt saa täältä kehuja. Etenkin Morset olen lukenut kaikki.

  VastaaPoista
 2. Rentouttavaa lomaa ja paaaaaljon auringonpaistetta!

  VastaaPoista
 3. Nauti lomastasi, ystävä rakas. Murakami & Gallay ovat omallakin lukulistallani. Hyvältä vaikuttaa! <3

  VastaaPoista
 4. Hauskaa ja nautinnollista lomaa!

  VastaaPoista
 5. Nautinnollista ja rentouttavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 6. Tyrskyt on alkanut jollakin mystisellä tavalla kiinnostaa nyt aidosti minuakin. Aiemmin ajattelin, että pitäisi lukea, kun kaikki kehuvat, mutta kun ei yhtään innosta... Mutta se on siis varmaankin tulossa myös täällä jossakin välissä lukuun, ja siksi odottelen sinunkin painavaa mielipidettäsi Gallaysta. :)

  Oikein rentouttavaa lomaa ja paljon valoa kaamoskammoiselle! <3

  VastaaPoista
 7. Ihanaa lomaa ja nauti lämmöstä! :)

  VastaaPoista
 8. Hauskaa lomaa! Ime itseesi aurinkoa meidän Suomessa värjöttelevienkin edestä. ;)

  VastaaPoista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!