keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Kevättä ja velvollisuuksiaUlkona on niin kaunista ja keväistä, että on vaikea pysytellä sisällä. Taidankin lähteä terassille kirjan kanssa. Valitettavasti kirjani ei tällä kertaa ole romaani, vaan yksi tieteellinen opus, josta olen kirjoittamassa arviota.

Palaan huhtikuun haasteeseen ja romaanien arviointiin tuonnempana. Tulevina päivinä ainakin yritän keskittyä em. arvion tekemiseen. Huomenna pitäisi myös käväistä informaatiotutkimuksen tentissä. 

Eivätkö kevääseen heräävät kukat ja silmut olekin kauniita? Oi tätä kevään ihmettä. Miten se jaksaakin vuodesta toiseen yllättää?4 kommenttia:

 1. Tsemppiä tieteellisen kirjan arviointiin ja hyvän alan opiskeluun. :)

  Kevät on tosiaan ihmeellistä aikaa. En ole aiemmin ajatellut olevani ollenkaan kevätihminen, mutta nyt mietteetni ovat toisenlaiset ja tämä aika ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Olen miettinyt, mitenköhän blogit hiljenevät, kun kevät rullaa jo alamäkeen ja kesä alkaa koputtaa veräjän takana. Omani ainakin hidastaa tempoa, otaksun.

  Kevät on lumoava, varsinkin nyt, kun lumi on pois!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempeistä! Luku-urakka sen tieteellisen opuksen kanssa on edennyt vallan hitaasti. Tietää kovaa puserrusta ensi viikoksi. Huoh.

  Mutta onneksi on kevät! Aurinko paistaa eikä meilläkään ole enää kuin ihan pikkuriikkisen lunta.

  VastaaPoista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!