torstai 22. maaliskuuta 2012

Muutoksia, kirjahankintoja ynnä muuta

Jokin aika sitten päätin tehdä muutoksia blogini ulkoasussa. Vaihdoin mm. taustakuviaa ja banneria, mutta en vielä osannut luopua punaisesta pohjasta, vaikka kyllä luopumista jo silloin mietin. Tänään päätin kuitenkin heittää hyvästit punaiselle pohjalle. Saahan siihen palata joskus, jos siltä tuntuu. Samalla muuttelin taas hiukan muitakin ulkoasun elementtejä, mutta nyt aika maltillisesti (taustakuvan väri hiukan muuttui ja yksi aiempi banneri tuli takaisin). Muutoksista huolimatta blogini värimaailma säilyy punavoittoisena. Kevät varmaan on syynä tähän vaihtelunkaipuuseen...

Kävin tänään tenttireissullani penkomassa Joensuussa Kontin kirjalaatikoita ja -hyllyjä. Mukaan tarttui monia hyviä kirjoja, mm. Cunninghamin Tunnit pokkarina (maksoi kokonaisen euron). Sitä minulla ei vielä ollutkaan, vaikka se yksi suosikkikirjoistani onkin. Ilahduttavaa oli myös löytää erittäin siisti Hustvedtin Kesä ilman miehiä kahdella eurolla (pääsen siis heti lukemaan yhtä TBR 100 -listalla olevaa kirjaa). Osan kirjasaaliista pidän itselläni ja loput laitan arvontavoitoiksi. Itse asiassa arvonta olikin syynä Kontin keikaille, mutta tietenkään en osannut olla ostamatta kirjoja myös itselleni. Minkäs sitä kirjahamsteriudelleen voi. Synttäriarvontaa on siis luvassa lähiaikoina (varsinaiset blogisynttärit ovat viikon päästä).

Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Kivan näköistä on ja ihania kirjojakin löysit;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marke! Aina vähän arveluttaa ja jännittää, että miltä lopputulos näyttää, mutta saahan tätä taas muuttaa, sitten kun siltä tuntuu. Jotenkin en vaan osaa luopua näistä punaisen sävyistä...

  VastaaPoista
 3. Hyviä hankintoja. Kiva, että luovuit punaisesta pohjasta. Vaikka punainen on yksi lempiväreistäni, ehdottomasti, niin tietokoneella se on hankala väri. Nyt tekstisi tulee helpommin esille. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana löytö tuo Hustvedt! Pidin kirjasta tosi paljon, mutta mulla ei ole sitä omana, kaiken muun suomennetun Hustvedtin jatkona. Nyyh.

  Meidän äitikin käy siellä Joensuun Kontissa aina joskus etsimässä lastenlapsille kivoja ylläreitä. :)

  VastaaPoista
 5. Katja, just lukemismukavuutta ajattelinkin, kun sen muuten niin ihanan punaisen pohjan hylkäsin. Se punainen kun näytti vielä niin eriväriseltä eri koneilla. Tää on nyt hillitympi.

  Karoliina, itsekin ihan yllätyin kun bongasin Hustvedtin Kontissa. Suurin osa siellä myytävistä kirjoista on kuitenkin hiukan vanhempia. Mutta ihmeen hyviä kirjoja siellä kyllä on ja ihan edullisesti. Ostin myös pari vanhempaa Tyleria. Toinen jää itselle, toinen menee arvontavoitoiksi.

  VastaaPoista
 6. Hei kivan näköistä täällä tosiaan on! Ja punaisesta pohjasta luopuminen oli ihan hyvä ratkaisu, sillä ainakin itselläni se rasitti yllättävän paljon silmiä :(

  Mutta ihania löytöjä! Itse pakko päästä huomenna kirpparille penkomaan :)

  VastaaPoista
 7. Katri, kiitos! Mietin kyllä pitkään sitä, että vaikka punainen pohja on kaunis, niin sitä ei varmaan ole helppo lukea. Oli siis hyvä luopua siitä. :-)

  VastaaPoista
 8. Minunkin oli hieman hankalaa lukea tekstejä punaiselta pohjalta. Hyvältä ja raikkaalta näyttää uusi ilme :)

  VastaaPoista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!