tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kiirettä on pitänyt

Olen ollut viimeisten päivien aikana niin kiireinen, etten ole edes ehtinyt vierailla blgistaniassa. Se on kyllä tosi outoa. Mutta toisaalta olen tykännyt siitä, että on ollut paljon tekemistä ja olen saanut aikaan kaikenlaista.  Kevään eteneminen ja valon lisääntyminen vaikuttaa minuun vahvasti ja olen paljon energisempi kuin joitakin viikoja sitten.

Viikonloppuna tein taas yhden tehtävän informaatiotutkimukseen. Jos vain saan tehtävän läpi, niin olen taas himpun verran lähempänä tavoitettani eli kirjastonhoitajan pätevyyttä. Käyn tällä viikolla tekemässä yhden tentin, jonka jälkeen perusopinnot ovat kasassa (olettaen, että tentti menee läpi). Sen lisäksi kirjoitan harjoitteluraportin ja aloitan vielä yhden kokonaisen kurssin. Kunhan nuo on suoritettu, niin kesälle ja syksylle jääkin enää yksi kurssi, yksi kirjatentti ja pienimuotoinen kenttäprojeki. Vaikka välillä on tuntunut aika ylivoimaiselta, niin kummasti opinnot ovat silti edenneet ja maali häämöttää. Sitä tosin en tiedä, tuleeko minusta kirjastonhoitaja, mutta ainakin tällä hetkellä viihdyn kirjastotyössä.

Eilen ja tänään olinkin töissä. Molemmat päivät olivat kiireisiä, mutta silti mukavia. Tänään kävin vetämässä kollegan kanssa muistelupiiriä ja työpäivän päätteeksi tapasin mukavat lukupiiriläiseni. Keskustelimme vilkkaasti Stockettin Piiat-kirjasta. Hyvin kirjoitettu, otteessaan pitävä ja tärkeä kirja.

Yritän ehtiä kirjoittamaan loppuviikosta muutaman kirjapostauksen, mutta ennen sitä on kuitenkin tehtävä vähän opintoja ja kaikenlaisia muitakin rästissä olevia askareita. Ensi viikon lopulla blogini täyttää kokonaisen vuoden ja pitäisi varmaan järjestää arpajaiset tai jotain muuta kivaa. Saa nähdä, mitä keksin.

Oikein mukavaa keväisen viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä kiireisiin ja opiskeluun! Kuten tiedät, olen suorittanut informaatiotutkimuksne opintoja minäkin ja jossain takaraivossa elää haave kirjastonhoitajan ammatista. :)

    Mutta kylläpä aika kuluu nopeaan, kun blogisi täyttää pian vuoden! Muistan hyvin, kun aloitit - ja ihanaa, että aloitit. <3

    VastaaPoista
  2. Katja, meillä taitaa olla samantapaiset haaveet ja samanlaiset urakriisit....

    Vuosi on tosiaan mennyt vauhdilla. Bloggaaminen on kyllä ollut antoisaa. Olisi mukava tehdä tätä enemmänkin, muttei aika riitä. Etenkin se minua jatkuvasti harmittaa ja häiritsee, kun en ehdi kirjoittaa kaikista lukemistani kirjoista.

    VastaaPoista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!