tiistai 6. maaliskuuta 2012

Tunnustus ja muutoksia ulkoasussa

 

Sain jo jokin aika sitten  Valkoiselta kirahvilta One Lovely Blog Awardin.  Lämpimät kiitokset!

Tunnustuksen saajan kuuluu kertoa keneltä tunnustuksen sai ja hänen pitää paljastaa itsestään seitsemän faktaa. Tunnustus pitäisi vielä laittaa eteenpäin 15 henkilölle, mutta koska tämä on kiertänyt useammankin kerran täällä blogistaniassa, en lähetä tunnustusta tällä kertaa kenellekään. Mutta tunnustuksen saa toki tästä vapaasti napata, sillä todella moni blogi tällaisen tunnustuksen ansaitsee.

Ja sitten ne paljastukset (yritin keksiä uusia, etten tulisi toistaneeksi itseäni, olenhan näihin joskus aiemminkin jo vastannut):

 1. Innostun helposti uusista asioista, mutta kun innostus menee ohi, on minun joskus vaikea saattaa asioita loppuun. Mutta yleensä sisu auttaa eikä minulla ole (vaikka välillä siltä tuntuukin) kovinkaan paljon keskeneräisiä projekteja.

2. Ollakseni suht tyytyväinen elämääni, pitää minun saada tehdä jotain luovaa (mm. kirjoittaminen, käsityöt, leipominen).

3. Harrastin muutama vuosi sitten aktiivisesti avantouintia. Valitettavasti lopetin tuon hyvän harrastuksen enkä ole saanut aloitettua sitä uudelleen.

4. Olen aika hyvä riimittelemään, myös muiden mielestä.

5. Olen viime päivien aikana ollut aika laiska.

6. Jätän helposti asioita viime tinkaan ja keksin kaikenlaisia korvaavia toimintoja (kuten nytkin, kun yhden tieteellisen kirjan arvion deadline lähestyy uhkaavasti).

7. Pidän nukkumisesta, vaikka välillä kärsinkin aamyön unettomuudesta.

------------------------------------------

Kuten tarkkaavaisimmat lienevät huomanneet, on blogini ulkoasu hiukan muuttunut. Vielä en raaskinut luopua punaisesta pohjasta, mutta taustakuvan ja bannerin innostuin uusimaan. Näihin muutoksiin sainkin tänään uppoamaan useamman tunnin, vaikka olisi mulla ollut tärkeämpääkin tekemistä (ks. kohta 6).

5 kommenttia:

 1. Kaunis on uusi ulkoasu blogissasi ja ihana on varsinkin tuo motto Lauri Viidalta. Se pitää laittaa ylös.

  VastaaPoista
 2. Heh, tuo kuutoskohta tuntuu tutulta! Kiitos kun muistutit, minunkin pitäisi tunnustaa mutta en ole vielä keksinyt mitä :-)

  VastaaPoista
 3. Blogisi ulkoasu näyttää minusta kauniilta. Pimeän talven jälkeen kaipaa lämpimiä värejä!

  VastaaPoista
 4. Löysin monta tuttua asiaa tunnustustesi joukosta - varsinkin 1,2,4,ja 6 olivat kuin omasta päästäni. Ja sitten kaiken lisäksi vielä nuo Viidan sanat.

  Tämä uusi ulkoasu on aivan upea. Hukkaan eivät menneet tunnit, jotka tämän parissa vietit!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Kiva kuulla, etteivät ponnistelut blogini uudistamiseksi menneet ihan hukkaan.... :-)

  Jaana, tuo motto on Lauri Viidan hienosta runosta Onni (se joka alkaa: Kiitos elämästä. Äiti).

  Booksy, kuutoskohta varmaan on aika monelle tuttu.... Joskus vaan tuntuu, että kaikki muut on niin ahkeria ja aikaansaavia ja itse vain keksii vaikka mitä, ettei tarvitsi tehdä sovittuja juttuja.

  Marja Leena, värit ovatkin mulle tärkeitä (kai sen näkee tästä blogistakin). Kaipasin blogiini jotain uutta ja tällainen tästä nyt tuli.

  Clarissa, meillä on tainnut olla ennenkin näissä tunnustuksissa yhteneväisyyksiä. :-)

  VastaaPoista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!