keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kirjaston ja ruusun päivä


Kävin tänään kirjastossa ja löysin taas aivan mahtavia kirjoja.

Ihanat naiset rannalla lainasin Keskiluokan arki -haasteeseen liittyen. Muut löytyivät uutuuksista eli ovat tämän tai viime vuoden kirjasatoa (paitsi Jääskeläisen Taivaalta pudonnut eläintarha, joka on ilmestynyt 2008).Eilisen Kirjan ja ruusun päivän kunniaksi kirjastossamme jaettiin vielä tänään ruusuja. <3
13 kommenttia:

 1. Onpa ihanat kuvat, varsinkin tuo alempi! Bolsoin olen lukenut, Ihanat naiset odottaa lukuvuoroaan kirjastosta lainattuna, Maritta Lintusesta tykkään ja haluaisin lukea häntä lisää... Viihtyisiä hetkiä ihanien kirjojen parissa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Olen vähän opetellut kuvankäsittelyä ja tykkään leikitellä kameran kanssa. Itsekin tykkään tuosta alemmasta kuvasta.

  Välillä tuntuu, että ihania kirjoja on aivan liikaa. Kaikkia ei millään ehdi lukea... Mutta se on positiivinen ongelma.

  VastaaPoista
 3. Olitpas saanut tosi romanttisen ja herkän tunnelman näihin kuviisi. Hienoja!! Maritta Lintusen kirjasta pidin paljon, samoin Leikaksesta ja Munrosta. Muut ovatkin vielä lukematta tuosta kasastasi.

  VastaaPoista
 4. Kiitoskiitos! Ruusuko lie tehnyt minut romanttiseksi? ;-) (Näin melkein-savolainen kuittaa kehut....)

  Luen nyt elämäni ensimmäistä Munroeta (Kerjäläistyttö) ja olen aika myyty.

  VastaaPoista
 5. Ihania kirjoja! Vaikken ole lukenut itse vasta kuin Ihanat naiset ja Melomisen. Ekaa rakastin, toista en niinkään. :)

  Mutta Brooklyn, Bolsoi ja Liian paljon onnea ovat TBR-listani kärkipäässä, ja tuo nyt lukemasi Kerjäläistyttö on iiiihana!

  Niin, ja kuvatkin ovat tosiaan hyvin kauniita.

  VastaaPoista
 6. Romanttisen kauniita kuvia, tuo alimmainen erityisesti. Minäkin olen alkanut harrastaa tuota kuvankäsittelyllä leikkimistä. Hauskaa se on, mutta vaatii aikaa oppia niitä loputtomia hienouksia ja mahdollisuuksia, joita se sisällään pitää.

  Mozartin hiuksiin pitäisi tutustua.

  VastaaPoista
 7. Munron kirjoihin pitäisi tutustua, olen lainannutkin pariin otteeseen, mutta ei ole tullut sopivaa hetkeä uppoutua niihin. Bolshoi on kyllä mahtavaa luettavaa! Ja mikäs tuo Mozart on? No, nyt en voi kyllä lainata enää mitään, kun pitää saada toiseen suuntaan nuo kirjat. Kiva yllätys kirjastossa, nuo ruusut!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia! Ja onpas ollut kiva teko kirjastolta jakaa noita ruusuja!

  Minä olen lukenut Munrolta tuon Liian paljo onnea ja kiinnostuin kyllä hänen tuotannostaan sen verran, että aion tarttua johonkin muuhunkin hänen teokseensa.

  VastaaPoista
 9. Ihana ajatus tuo kirjaston ja ruusun päivä. Ja samoin kuvasi. :)

  Lainoissa on paljon sellaisia kirjoja, jotka kuuluvat omalle lukulistalleni. Ainakin Bolsoin perhosen, Melomisen ja tuon Munron kirjan haluan lukea.

  Oletko muuten lukenut Pasi Ilmari Jääskeläisen muita kirjoja? Minä ihastuin Lumikon ja yhdeksän muun synkkään jännitykseen, rakastuin täysin Harjukaupungin salakäytävien jokaiseen asiaan, mutta Taivaalta pudonnut eläintarha on ollut minulla kesken jo kaksi kuukautta... Odotan, että luet sen ja toivottavasti bloggaat siitä.

  VastaaPoista
 10. Sellaista vielä, että sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 11. Oi kiitos. Käynpä katsomassa. :-)

  VastaaPoista
 12. Meidän kirjastossa tehdään kaikkia tuollaisia kivoja juttuja, kuten jaetaan ruusuja. :-)

  Karoliina, Kerjäläistyttö on ihana! Saan sen ihan pian luettua ja yritän sitten postata siitä (kuten muutamasta muustakin jo luetusta kirjasta....) Myös Susalle, joka etsii Munroe-kirjaa voin sitä lämpimästi suositella.

  Clarissa, kuvankäsittely on ihan hauskaa, mutta pitää muistaa pysyä kohtuudessa, ellei sitten halua tositaiteellisia kuvia. Mut on mukava huomata, että voi oppia uutta ja osaa toteuttaa kuvien kautta itseään myös visuaalisesti.

  Mari A, Mozartin hiukset on novellikokoelma. Ihastuin kanteen, mutta uskon, että novellitkin ovat hyviä. Mielenkiinnolla odotan tuonkin kirjan lukemista.

  Katja, olen lukenut Jääskeläiseltä sen Lumikko-kirjan, mutten Harjukaupungin salakäytäviä. Muistin kuitenkin hänet just tuosta viimeksi mainitusta, kun näin kirjansa tänään kirjastossa. Onks tuo Taivaalta pudonnut eläintarha jotenkin vaikea kirja?

  Pienen mökin emäntä, tunnustuksia on tulossa...

  VastaaPoista
 13. Ei se Taivaalta pudonnut eläintarha vaikea ole, mutta novellikokoelmana aika hyppelevä johtuen ehkä siitä, että novellit on kirjoitettu niin eri aikaan. Palaan kyllä kirjaan vielä joskus, vaikkei se nyt vienytkään minua mukanaan. :)

  VastaaPoista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!