keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Pikkumuutoksia ja kuulumisia

Vaikka minulla olisi ollut vaikka miten paljon tärkeämpää tekemistä, niin vietin tänään jonkin aikaa tekemällä ulkoasumuutoksia blogiini.

Olin kyllästynyt punasävyiseen taustakuvaan ja luovuin siitä. En löytänyt Bloggerin tarjoamista taustakuvista tilalle yhtään mieluista kuvaa eikä into riittänyt ihan uuden taustakuvan sorvailuun. Onhan tuo vaaleanharmaa tausta hiukan aneeminen aiempaan verrattuna. Banneriinkin vaihdoin samaan syssyyn yhden aiemmin tekemäni kuvan. (Edit: Innostuin vielä yöllä tekemään ihan uuden bannerin ja samalla tein ihan pieniä muutoksia väreihin.) En tiedä, mentiinkö nyt huonompaan vai parempaan suuntaan, mutta näillä nyt mennään ainakin jonkin aikaa, kunnes taas uudistusinto iskee.


Meillä on ollut ihana kesäinen päivä. Olen välillä, kirjoittamisyritysten ja kotitöiden lomassa piipahtanut ulkona ihastelemassa kesän vehreyttä ja samalla kastellut yrttejäni ja tarkkaillut, joko pieneen kasvimaahani (kolme lavaa)  nousee taimia. Hitaasti näyttävät itävän, mutta onhan täällä ollutkin aika viileää ja sateista, mutta jospa nyt alkaisi lämpimämpi jakso.

Tosi ikävää on se, että meillä on sen verran itikoita (kuten täällä päin hyttysiä nimitetään), ettei ulkona voi olla ainakaan näin illalla kovin pitkään. Koiraparkakin on saanut joitakin ötökän puremia vatsaansa, muttei tuo näytä paljon herraa vaivaavan.

Oikein hyvää keskiviikkoiltaa ja loppuviikkoa!6 kommenttia:

 1. Minusta on tosi selkeä ulkoasu ja värikin sopii minusta hyvin tähän vuoden aikaan. Itse asiassa kannettavani taittaa harmaan vienosti syreeninväriseksi:)

  Meilläkin on ilmestynyt itikoita. Sain oikein legioonan kimppuuni tänään kun kykin kasvimaalla, raaps raaps...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, hyvä että toimii. En muistanutkaan vielä tarkistaa toiselta koneelta, miltä värit näyttävät. Sekin kun pitäisi muistaa ottaa huomioon, etteivät värit todellakaan näytä samoilta eri näytöillä.

   Meidän ns. kasvimaa on osittain metsän siimeksessä ja siellä on paljon enemmän itikoita kuin talon läheisyydessä. Onneksi viljelykset ovat sen verran pienet, etteivät itikat ehdi niiden hoitamisen aikana ihan kaikkea verta imemään. Mutta kyllä viikonlopun jälkeen oli paukamia vähän joka puolella.

   Poista
 2. Minä tykkään uudesta ulkoasusta :) Tekstikin näkyy nyt paremmin kuin sillä vanhalla taustalla. Harmaa on levollinen taustavärinä.

  Itikoita on täälläkin, riesaksi asti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levollisuutta ja rauhallisuutta muutoksella etsinkin. Sitten kun tulee taas värien kaipuu, pitää taas tehdä uudistuksia.

   Itikat on kyllä inhottavia. Talvella, kun kesää kaipaa, ei niiden olemassaoloa edes muista....

   Poista
 3. Tämä vaalea on kivampi kuin entinen tumma. Minusta.

  Meillä ei ole yleensä hyttysiä/itikoita, mutta nyt on. Vanha koiruus meinaa niihin hermostua ja pyrkii pihalta nopeasti isolle suvipartsille, jonne hyttyset eivät nouse. Olisin niin toivonut, että punkkipanta olisi tehonnut myös itikoihin...

  VastaaPoista
 4. Minustakin tämä vaaleampi on parempi. Kestää vain aina aikansa, että raaskii luopua entisestä.

  Itikoita näkyy nyt olevan harvinaisen paljon. Tuntuu, että niitä hyökkää sisällekin hetkessä, kun ulko-oven avaa. Meidän Santerilla on vatsan alla tosi paljon puremia (alaosa vatsasta on karvaton), muttei onneksi ainakaan vielä ole ärtynyt pahemmin.

  VastaaPoista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!