torstai 23. elokuuta 2012

Blogi myös facebookissa & satanen täyteenPitkään harkittuani tein eilen illalla blogilleni sivut facebookiin. Moni lukijoistani onkin näköjään jo käynyt siellä tykkäilemässä sivustani. Kiitos!

Tänään olen myös ilahtunut lukijaraadin lukemista, lukupäiväkirjallani kun on nyt sata lukijaa. Aikamoinen määrä! Yhteisöllisyys on tämän homman suola. On suuri ilo olla kirjapainotteisen ja vilkkaasti keskustelevan blogiyhteisön jäsen.

Tervetuloa kaikille uusille lukijoille! 
Lämpimät kiitokset jo aiemmin liittyneille samoin kuin myös teille, jotka muutoin kuin lukijaraadin kautta seuraatte kirjoitteluani! 
Tästä on hyvä jatkaa kirjallisia seikkailuja.
23 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut täydestä sadasta, moinen lukijamäärä kertoo laadukkaasta blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unni! En olisi kyllä puolitoista vuotta sitten uskonut, että joskus saan näin paljon lukijoita. Se tekee paitsi iloiseksi niin myös nöyräksi.

   Poista
 2. Onnea kaikista lukijoistasi, ystävä rakas! Olen samaa mieltä, että blogiyhteisö on kyllä melkoinen bloggaamisen suola. Blogistaniassa on ilo olla mukana ja sinun kirjoituksiasi on aina mukava lukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Vaikka välullä bloggaamiseen väsyy, niin silti tämä on huippuihana harrastus. Väsyminen johtuu varmaan lähinnä itselle asetetuista vaatimuksista eikä blogista sinänsä. Ja kiitos samoin, sinunkin kirjoituksiasi on aina mukava lukea. <3

   Poista
 3. Lämpimät onnittelut! Ja mukavaa kun teit sivun fb:hen myös :9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elma Ilona! Ei noiden sivujen tekeminen facebookiin ollutkaan niin vaikeaa kuin luulin. Onpahan mukava linkitellä kirjajuttuja sinne eikä omille fb-sivuille.

   Poista
 4. Anna Elina, onnea♥

  Olet uusinut sivun upeaksi. Pidän tuosta yläbannerista ja olti valinnut juuri tähän postaukseen niin sopivan kuvan. Nyt yritän osata mennä tykkäämään sinusta facebookissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena! <3

   Uusin tätä ulkoasua jokunen viikko sitten, kun kyllätyin entiseen banneriin ja halusin muutenkin selkeyttää ulkoasua. Olen mitä ilmeisimmin myös aika visuaalinen ihminen ja tykkään värkätä kuvien kanssa, mutta aikaahan siihen menee. Mut blogi voi olla myös ammatillisesti tärkeä ja siksi haluan panostaa sisällön lisäksi myös ulkoasuun.

   Poista
 5. Onnittelut tasaluvusta, todellakin hieno saavutus!

  VastaaPoista
 6. Onnea satasesta! Se on huima määrä lukijoita :)

  VastaaPoista
 7. Onnea satasesta! Myös fb-sivu on hieno juttu, sitäkin kautta tulee nykyään seurailtua blogisystävien päivityksiä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Oma fb-sivu on varmasti viisautta, vaikka monesti linkitän Kotimaisten kirjablogien sivuillekin.

   Poista
 8. Onnea ihanalle blogillesi. Jatkathan samalla mallilla, mää ainakin tykkään! :)

  VastaaPoista
 9. Onnea satasesta ja aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
 10. Onnea sataseen ja vilkasta sekä antoisaa jatkoa

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea ja lisää mukavaa luettavaa. Odottelen erityisesti sen Sudentalja-trilogian bloggauksia, toivottavasti jaksat tehdä sellaisen.

  VastaaPoista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!