perjantai 6. maaliskuuta 2015

Bloggaajan paluu: lomatunnelmia

Palailimme Kanarialle, tarkemmin Las Palmasiin, suuntautuneelta kolmen viikon lomaltamme  jo noin kuukausi sitten, mutta kirjoitusjumi ja saamattomuus vaivasi valitettavasti vielä koko helmikuun ajan. Nyt, kun virtaa on jo hiukan enemmän, päätin päivittää blogia ja tarjota kuvallisen kertomuksen matkaltamme. Lomalla ja alkuvuoden aikana luettuihin kirjoihin palaan myöhemmin.

Asuimme Las Palmasissa sataman ja ruusupuiston lähellä. Asuntomme ikkunasta saatoimme seurata isojen risteilyalusten tulemisia ja menemisiä ja kuulla puistossa leikkivien lasten ääniä. Puistossa oli mukava viivähtää lukemassa ja ihailla kukkaloistoa.
Välillä paistoi, mutta enimmäkseen oli pilvistä ja tuulistakin. Saarella oli kuitenkin koko matkamme ajan lämmintä noin 20 astetta ja sain paljon myös sitä kaivattua valohoitoa.

En kävellyt tällä reissulla ihan yhtä paljon kuin yleensä matkoillamme, mutta tulihan tuota kuitenkin askellettua niin rannoilla kuin kaupungin kaduillakin. Monenlaisia yksityiskohtia kävelyretkillä tallentui.
 Ja Las Palmasin vanha kaupunki katedraaleineen ja kujineen oli aivan yhtä viehättävä kuin aiemminkin.

Kiitos Las Palmas ja mainiot kanssalomalaiset hyvästä matkasta!

10 kommenttia:

 1. Sivistyksessäni on aukko, en ole käynyt Kanarialla!
  Kiitos upeista kuvista, Anna;)

  ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aili-mummo! En tiedä, onko se nyt niin iso sivistyksen aukko, mutta itse ainakin viihdyn just tuolla Las Palmasissa, koska se ei ole pelkästään turistikohde.

   Poista
 2. Onpa kauniita kuvia. En ole Kanarialla käynyt, ja kuviesi kautta onnistuit muuttamaan mielikuviani. Kiitos siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä Jonna! Kanaria on paljon muutakin kuin hiekkarantoja ja turistikohteita.. Las Palmas on aito kaupunki ja vaikka toki sielläkin on turismia, niin onhan ihan erilaista olla siellä kuin jossakin turistikohteessa, jotka on rakennettu pelkästään lomailijoita varten. Paikkansa tietty niilläkin, mutta me ei oikein jakseta kuin käväistä niissä. Käytiin kyllä parissa rantakohteessa, mutta esim. Puerto Ricossa hermostuin jo ekassa baarissa, kun koko ajan tyrkytettiin ja oltiin niin lipeviä....

   Poista
 3. Nuo kujat, puistot ja rannat - ihania tunnelmia. Mieli karkailee matkoille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tässä jo voisi ryhtyä seuraavaa lomaa suunnittelemaan. :-)

   Poista
 4. Kuvasi nostattavat matkakuumetta. Ihana meri, ruusupuisto ja rauha <3

  Huhtikuu on murroskuu, jolloin haluaisin olla pois Suomesta, mutta tänä vuojnna emme matkusta vielä huhtkuussa, joten lusittava se on;)

  Kiitos näistä kuvista <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja ole hyvä Leena! :-)

  Mulle taas huhtikuu on hyvä kuukausi. Niin me ihmiset ollaan erilaisia. Ja hyvä niin.

  VastaaPoista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!