maanantai 26. elokuuta 2013

Palailen vähitellen

Blogitauostani tuli ennakoitua pidempi. Syksyn lähestyessä on taas luontevaa olla enemmän sisätiloissa, kirjojen ja tietokoneen äärellä, joten eiköhän blogissakin ala taas tapahtua jotain.

En ole suinkaan hylännyt kirjoja blogitauon aikana, kuten Luettua 2013 -sivulta näette. En lukenut tänä kesänä yhtään huikeaa kirjaa, mutta lukemani kirjat ovat olleet pääsääntöisesti suhteellisen hyviä. Toki olen kokenut myös pettymyksiä ja jotkin kirjat olen autuaasti unohtanut. Mutta palaan vielä tärkeimpiin lukukokemuksiin postausten merkeissä epämääräisessä lähitulevaisuudessa.

Vaikka tauko onkin muuten tehnyt hyvää, niin näköjään sen aikana kirjoittamisen rutiini on kadonnut, mikä ei ollenkaan minua miellytä. Olen nimittäin parin viimeisen päivän aikana joutohetkinä kotona yrittänyt saada aikaan arviota, ja on pakko myöntää, ettei kirjasta kirjoittaminen ole pitkään aikaan ollut niin vaikeaa! Toivotaan, että tässäkin asiassa luja tahto ja sisu auttavat eteenpäin.

Kirjoittamisinnon löytymistä odotellessa toivottelen oikein hyvää elokuisen viikon jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat takaisin kirjoitusinnon. Hyvää elokuun loppua sinullekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Annami! Luotan, että into jossain välissä palaa...

   Poista
 2. Kyllä se into sieltä vielä tupsahtaa. Mainiota elokuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi-Maaria, on se into ennenkin jostain löytynyt, miksei sitten nyt. Oikein ihanaa alkusyksyä sulle!

   (Mulla on jo nyt yöpöydällä sun kirjasi, jonka lopultakin sain kirjastosta. Pitää lukea ensin lukupiirikirja ennen kuin siihen perehdyn.)

   Poista
 3. Hiljaa hyvä tulee - mukava, kun palaat!

  Huomasin itsessäni ihan saman jutun loman jälkeen. Eikä se lukeminenkaan ihan itsestään kaiken kaahotuksen ja reissureetailun jälkeen asettunut minulla uomiinsa.

  Nautihan kesästä, vielä vähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Valkoinen Kirahvi! Kai se on ihan normaalia, ettei aina huvita lukea ja kirjoittaa.

   Poista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!