maanantai 15. heinäkuuta 2013

Uusi bloginimi sekä arvonnan voitot ja voittajat!

Tervehdys blogihiljaisuuden keskeltä!

Edellisessä postauksessani pyysin teiltä kommentteja blogini nimestä ja lupasin järjestää arvonnan kaikkien mielipiteensä esittäneiden kesken. Kysyin postauksessani, jatkanko edelleen Vielä yksi rivi -nimisen blogin pitämistä vai vaihdanko nimen Mustikkakummun Annaksi, joka on blogiosoitteeni. 

Molemmat nimet saivat kannatusta ja perustelut olivat oikein hyviä. Kauniit kiitokseni kaikille kommentoineille!

Mustikkakummun Annaa kannatettiin hiukan enemmän. Päädyin lukijoiden mielipidettä kuultuani ja asioita yksinkertaistaakseni muuttamaan bloginimen. Mustikkakummun Anna -nimellä haluan lisäksi muistaa Vihervaaran Annaa ja Anna-kirjojen luojaa L.M. Montgomerya, sillä Anna-kirjat ovat ehdottomasti olleet ja ovat edelleen minulle rakkaita.

Mutta nyt arvontaan. Ostin arvontavoitot toissaviikolla Ruotsista, jossa vietimme lyhyen lomasen mieheni kanssa. Voitot ovat vaatimattomat, mutta toivottavasti mieluisat voittajilleen. Ensimmäinen arvontavoitto sisältää 1) muovikansion, jonka kannessa on Tracy Chevalierin Tyttö ja Helmikorvakoru -romaanista tuttu Vermeerin maalaus ja 2) Peppi Pitkätossu -kirjanmerkin. Toinen voitto taas sisältää 1) muovitaskun, jossa on Tintti-sarjakuvista tuttu Milou-koira ja 2) Taalainmaan hevoset -aiheisen kirjanmerkin.
Arvonta suoritettiin perinteisenä kulhoarvontana. Ensimmäisenä kulhosta nousi Valkoisen Kirahvin ja toisena Tiin nimi. Valkoinen kirahvi saa valita, kumman voiton hän haluaa ja Tii saa jäljelle jääneen voiton. Onnittelut teille molemmille! Ottakaa minuun yhteyttä sähköpostitse (mustikkakummun.anna(at)gmail.com), niin pääsen postittamaan voitot.

Taukoiluni jatkuu vielä ainakin jonkin aikaa. Olen lukenut kesän aikana monia hyviä kirjoja, joista luultavasti jossain vaiheessa kirjoittelen. Tänään lopetin Läckbergin uusimman dekkarin (Änglamakerska), jonka ostin matkaltani. Ruotsiksi lukeminen pitkästä aikaa oli alussa aika haastavaa, mutta kun tarina lähti viemään mukanaan, en edes ajatellut lukevani kirjaa ruotsiksi. Lukupinossa vastaavasti odottavat mm. John Irvingin, Jennifer Eganin ja Vera Valan uutuudet. Hyviä lukuhetkiä siis odotettavissa.

Aurinkoista kesän jatkoa!

25 kommenttia:

 1. Uusi bloginimi näyttää hienolta. Onnea uudesta nimestä ja onnittelut myös arvontavoittajille! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana uusi bloginimi ja sopii oikein hyvin sinulle! :) Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta bloginimestä! <3 Vinkkaatko, mistä Ruotsissa noita ihania kirjanmerkkejä saa. :) Ollaan suuntaamassa nyt kesän mittaan vielä länsinaapuriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja!

   Ostin noita kirjanmerkkejä jostain matkamuistomyymälästä (muistaakseni Gamla Stanissa). Aika lailla kyllä piti kauppoja koluta, että löysin jotain pientä, kirjoihin liittyvää arvottavaa. Varmaan Peppi-merkkejä olisi Junibackenissakin, jossa me ei käyty. Sen sijaan käytiin katsomassa Vaasa-laivaa.

   Poista
  2. Kiitos. Mekään ei nyt mennä Junibackeniin, kun ollaan käyty siellä kolmena edelliskesänä. Gamla Stanissa olisikin ihana kierrellä. :)

   Poista
 4. Mukava nimi, vanhakin kelpasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jokke! Muutoksen tuulia kaipasin, siksi(kin) nimeä vaihdoin.

   Poista
 5. Mustikkakummun Anna on kaunis nimi.
  Minullakin on Irvingin uusin odottamassa kirjapinossa. Mukava kuulla aikanaan, mitä pidät siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Margit! :-)
   En vielä ole päässyt Irvingiä lukemaan, kun pitäisi ensin lukea aiemmin lainatut opukset. Mutta hyvää kannattaa odottaa.

   Poista
 6. Ihanat palkinnot! Ja onnea uudelle bloginimelle!

  VastaaPoista
 7. Jee! Hyvä minä, hyvä me! :) Ja niin ihanat palkinnotkin! Onneksi Valkoinen Kirahvi joutuu valitsemaan, sillä minähän pähkäilisin näiden välillä vielä ensi viikollakin. ;)

  Ja isot onnittelut myös uuden, upean bloginimen johdosta!

  (Kas, kirjoitin käytännössä saman viestin kahdesti: tänne ja sähköpostiin. Hih!)

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihana yllätys! Ja hieno nimi, joka solahtaa mustikka-aikaan sulavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Arvontavoitot lähtevät matkaan ensi viikolla. Siihen asti on valitettavasti muita kiireitä.

   Poista
 9. Onnea voittajille!

  Kiva nimi, joka oli minunkin suosikkini: Sen muistaa;)

  Mukavaa loman jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 10. Nimi on kiva ja uusi ulkonäkö kaunis, blogisi on entistäkin ehompi! Tekisi mieli tehdä perässä, voiskohan Erjan lukupäiväkirjasta tulla Esperanzan Zan? Ehkä ei kumminkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erja! Ezperanzan Zan - mikä ettei! :-)

   Poista
 11. Moi, ja kiva uusi nimi! En tiedä onko omassa koneessani asetukset päin honkia vai mistä kiikastaa, mutta minulla blogiotsikkosi näkyy niin, että ylärivillä mahtuu olemaan Mustikkakummu ja toisella rivillä n Anna. Mutta en tosiaan mitään koneista ymmärrä, että voi hyvin vika olla täällä päässä pelkästään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja! Voi olla, ettei otsikko näy kaikissa koneissa samalla tavalla (siis jos esim. on pienempi näyttö tai jos fontti on sellainen, ettei se näy kaikissa selaimissa samanlaisena). Kiitos, kun kerroit, koska en tietenkään ole hoksannut kokeilla miltä uudet asetukset näyttää jollain muulla kuin omalla koneella tai jollain muulla ohjelmalla. Pienensin nyt otsikon tekstiä vähän. Toivottavasti ongelma ratkesi sillä.

   Poista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!