sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kesää!
Joka ikinen vuosi keskikesä jaksaa ihmetyttää minua. Olen kamerani kanssa kuin lapsi karkkikaupassa. Säntäilen kuvaamassa kukkia ja muita luonnonihmeitä - jopa välittämättä inisevistä itikoista (niinhän hyttysiä täällä meillä kutsutaan). 

Ja onhan noita kuvia taas tullut näpsittyä. Kollaasien kuvat ovat tuota vesistökuvaa lukuun ottamatta kotipihastamme. Lampi taas on aika lähellä kotiamme ja käymme siellä silloin tällöin kävelyllä ja uittamassa Santtu-mäyristä (lapinkoira Huli ei tykkää uimisesta). 

Vaikka tämä kesä ei ole tähän mennessä ollut kovin lämmin, muutamaa päivää lukuun ottamatta, niin silti tuntuu niin kesäiseltä. Ja nämä kesäyöt sitten! Normaalistikin olen yökyöpeli ja kesäaikaan tämä "vaiva" vain pahenee. En millään malttaisi mennä nukkumaan, kun on valoisaa ja ulkona niin kaunista. Yöllä tätäkin kirjoitan, mutta nyt ihan oikeasti lähden (lopultakin) nukkumaan.

Oikein kaunista kesäistä viikonloppua! 

PS. Palaan kirjoihinkin jossain vaiheessa. Ainakin yhdestä tämän kesän hienosta uutuudesta on arvio kehkeytymässä.


8 kommenttia:

 1. Hyvin sanottu tuo "lapsi karkkikaupassa". Samat fiilikset minullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä vain on niin ihanaa aikaa. Kiitos kommentista Rita!

   Poista
 2. Minäkin olen ihan innoissani kesästä. Tavallaan kaipaan helteitä, mutta tiedän etten jaksa niitä kuitenkaan kovin pitkään, eli olen ihan tyytyväinen näihin kahdenkymmenen asteen keleihin. Mutta toisaalta, haluaisin kyllä kovasti uimaan! Pääasia kuitenkin että on kesä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krista, mulla on samat fiilikset eli vaikka helteitä kaipaa, niin niitä ei kuitenkaan oikein jaksa. Tosin onneksi meillä on nykyisin ilmalämpöpumppu, jolla saa talon viileäksi. Uimaan minäkin haluaisin päästä.

   Poista
 3. Juuri ulkoillessa ihastelin, miten niittykukat loistavat juuri nyt parhaimmillaan. Tänään tuntuu todella kesältä, vaikka säät eivät juuri ole suosineet.
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari viime kesää oli niin lämpimiä ja helteisiä, että tällainen viileämpi kesä tuntuu oudolta. Mutta onhan tällaisia kesiä ollut aiemminkin. Mulle ainakin tärkeintä on valo, mutta toki, kuten tuossa edellä mainitsin, olisi mukava päätä uimaan.

   Poista
 4. Ihanaiset kesäkuvat! <3

  Ja itikoiksi minäkin noita iltojen inisijöitä kutsun - vielä tänä kesänä ne eivät ole päässeet kunnolla kiusaamaan. Kunhan heinäkuun lämpimät illat tulevat, silloin varmasti otetaan taas karkotteet käyttöön..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa Reetta! <3

   On meillä ihan riittävästi jo nyt noita inisijöitä. Pahinta on, kun ne tulevat sisällekin jostain (saunan ikkunasta, joka on kissojen takia auki). Mutta ei niitä niin paljon ole kuin joinakin aiempina kesinä.

   Poista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!