keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Toipilaan kuulumisia


Blogini on, kuten lienette huomanneet,  viettänyt hiljaiseloa. Sairastuin jo pari viikkoa sitten, eli heti loman jälkeen, flunssaan, joka viikko sitten paheni. Pitkään aikaan en ole potenut yhtä kovaa ja sitkeää flunssaa kuumeineen kaikkineen.

Etenkin sairasvuoteella olen kiitollinen siitä, että olen tottunut viettämään aikaa lukien. Vaikka flunssa väsyttää, niin koko ajan ei kerta kaikkiaan jaksa nukkua. Onneksi tämän(kin) vähin erin väistyvän taudin aikana oli voimia sen verran, että kirja pysyi kädessä. Sairastaessa helposti käpertyy itseensä, kun on oltava kotona neljän seinän sisällä, mutta parhaimmillaan kirja vie ajatukset jonnekin muualle - ainakin pois omasta huonosta olosta ja surkeudesta.

Sain sairastaessani luettua loppuun lomalta ostamani Elizabeth Georgen dekkarin This Body of Death, joka on aikamoinen järkäle (yli 700 sivua). Luin myös Ann Cleevesin uusimman dekkarin Kuolonkukkia. Eilen aloitin  tänä vuonna ilmestyneen L.M. Montgomeryn romanttisen Hedelmätarhan Kilmeny

Lukutahtia pitää nyt kyllä vähän hidastaa, koska minulla on edelleen rästissä aika lailla opintoja, mutta yritän kuitenkin jossain vaiheessa postailla niin Kanarian lomalla kuin sairauslomallakin lukemistani kirjoista.

11 kommenttia:

 1. Onneksi tauti alkaa hellittää! Oi, en ole vuosiin lukenut Elizabeth Georgen kirjoja. Pitäisi kyllä...

  VastaaPoista
 2. Paranemisia sinne ja onneksi lukemisesta on kuitenkin sairastelun keskellä iloa ja lohtua!

  VastaaPoista
 3. Höh, flunssailu ei ole lainkaan kivaa. Mutta jos pitää positiivisesti ajatella, niin onpahan ainakin aikaa lukea :) Koitahan toipua tiptopkuntoon!

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista! Kuulostaa ikävältä (in)flunenssalta ...

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Mulla oli ihan sama vika, sairastin koko viime viikon ja olo oli niin huono etten jaksanut edes oikein lukea! Löhösin vaan sohvalla ja tuijotin telkkaria, tulipa katsottua oikein kosolti vanhoja tallennuksia, ihan hyvä sekin. Loppuviikosta innostuin virkkaamaan neliöitä ja nyt on uusi alpakkavillainen tunika kaapissa, eli oikeestaan aika tuottelias sairaslomaviikko!

  Paranin sitten onneksi hiihtolomalle, nyt on taas lukeminen ja bloggailukin tuntunut kivalta.

  Toivottavasti sinäkin paranet pian!

  Luin äsken taas huolimattomasti, luulin että loma on vasta edessä ja toivottelin hauskaa lomaa, siksi poistin viestin;)

  VastaaPoista
 7. Paranemisterveisiä sinne!

  Aurinkoa ja kevään tuulia - sinkkiä ja viltin alla huilailua!

  VastaaPoista
 8. Parane pian. <3 Kyllä ne lukemiset odottavat. Tärkeintä on tervehtyminen ja sen jälkeen opinnot (joista mun pitäisikin sulle kirjoitella...).

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanat!

  Olo on jo parempi. Viime yönä nukuin pitkästä aikaa suht hyvin eli en herännyt yskimään tunnin välein...

  VastaaPoista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!