maanantai 13. helmikuuta 2012

Lomalta palanneen kiireitä


Palasimme Kanarian lomalta jo viikko sitten, mutta on ollut sen verran kiireistä, etten ole ehtinyt postailla kirja- enkä muitakaan kuulumisia. Minulle on ehtinyt kertyä (matkan takia ja muutenkin) tekemättömiä informaatiotutkimuksen opintoja, ja niitä olen nyt sitten yrittänyt tehdä. Huomenna menen tenttiin ja keskiviikkona pitää palauttaa yksi isompi kirjallinen tehtävä. Niin ja olenhan minä jo ehtinyt pari päivää olla töissäkin. Sain tietenkin heti flunssan kotiin palattuamme (sääolosuhteiden vaihtelut vaikuttavat minuun aina niin), mutta enpä ole paljon ehtinyt potemaan.

Loma oli onnistunut. Ilmat olivat pääsääntöisesti suosiolliset, vaikka muutamana päivänä satoikin vähän. Olimme enimmäkseen Las Palmasissa. Käveltiin paljon, enimmäkseen rannalla, sekä nautittiin lämmöstä, valosta ja auringosta.
 

Ehdin lukea monta kirjaakin, joista suurin osa dekkareita. Kerron niistä tarkemmin, kunhan ehdin listaamaan tammikuun luetut kirjat. Claudie Gallayn Tyrskyt oli ehdottomasti paras lomakirjani ja kaiken kaikkiaan onnistunut valinta matkalukemiseksi. Palaan siihen vielä myöhemmin postaamalla kirjasta. Innostuin pitkästä aikaa lukemaan englanniksi. Matkan aikana luin yhden Agatha Christien dekkarin ja lentokoneessa aloittelin toista, Elizabeth Georgen dekkaria. Tosin sen lukeminen piti keskeyttää nyt joksikin aikaa, kun tiistaihin mennessä pitää saada luettua lukupiirin kirjaksi valitsemamme Makinen Tuntemattoman miehen elämä.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla että loma oli onnistunut, tervetuloa takaisin Suomeen! <3 Ja voi, kuvista tekisi mieli imeä aurinkoa itseensä, täällä kun on ollut tänään niin harmaa ja luminen päivä.
  Toivottavasti flunssasi paranee pian!

  Minullakin on Tyrskyt kesken, ja se on ihana! Aloittelin sitä Espanjassa meren kohistessa taustalla, lueskelen sen loppuun seuraavilla pidemmillä vapaillani ihanasta kielestä nautiskellen. Odottelen samalla siis innolla sinun postaustasi ja kokemuksiasi kirjasta! :)

  Ja voi että, Elizabeth George on suosikkidekkaristini, pitäisi itsekin lukea naisen kirjoja uudestaan!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa takaisin ja ihanaa, että loma oli mukava:) Odotan innolla arviotasi Tyrskyistä, se on omalla lukulistallani odottamassa!:)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla lomastanne. Teki varmasti hyvää kaikille. Tsemppiä opintoihin ja tentteihin! Informaatiotutkimuksen aineopinnot houkuttelevat minuakin, täytyy katsoa olisiko sellaisia alkamassa ensi syksynä missään.

  Ja Tyrskyt. Sen aion itsekin lukea jossain välissä kevättä. Sanoit sen olevan hyvä matkakirja... Ehkäpä voisin ottaa kirjan mukaani Kööpenhaminaan huhtikuussa, jos vain maltan sinne saakka odottaa. :)

  VastaaPoista
 4. Jaksamista opintoihin! Kiva kuulla, että loma oli onnistunut; minäkin odotan mielenkiinnolla Tyrskyt-arviotasi :)

  VastaaPoista
 5. Meillä meni Teneriffan loma samoissa leppoisissa tunnelmissa; oleilua, kävelyä, lämmöstä ja auringosta nauttimista :) Nyt jaksaa taas odotella kevätaurinkoa...

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa takaisin tänne lumen keskelle! Oli varmaan ihana loma!

  VastaaPoista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!