tiistai 26. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Minulla on dilemma. Olen pitkään haikaillut työpaikan perään. Nyt minulla on töitä (ollut jo muutaman viikon ajan), mutta ei oikein aikaa rakkaalle harrastukselleni, kirjabloggaamiselle. Enkä oikein ole ehtinyt lukeakaan samaan tahtiin kuin aiemmin, vaikka onhan minulla koko ajan jokin kirja kesken.

En todellakaan kirjoita tätä valittaakseni, sillä olen tyytyväinen siihen, että minulla on työpaikka ja saan tehdä mielenkiintoisia ja hiukan uudenlaisia töitä. Tuosta työkokemuksesta kotikuntani kulttuuripalveluissa on varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa.

Luultavasti tilanne tasoittuu, kunhan taas totun uusiin kuvioihin ja erilaiseen vuorokausirytmiin. Minähän olen mahdoton yökukkuja, silloin kun se vain on mahdollista, ja tottuminen aikaisempiin aamuherätyksiin vie aikansa. Olen viime vuosina lukenut nimenomaan yöaikaan, mikä nyt ei oikein ole mahdollista, koska haluan nukkua kunnon yöunet. Ei näillä kymmenillä enää jaksa ihan kaikkea...

Halusin vain postata kertoakseni, miksi blogissani on nyt aiempaa hiljaisempaa. En kuitenkaan aio lopettaa kirjablogin pitämistä, vaan kirjoittelen tänne harvemmin ja luultavasti enemmän lyhytarvioita tai  koostepostauksia lukemistani kirjoista.

On muuten ollut todella lohdullista huomata, että täällä on kävijöitä bloginpitäjän poissaolosta huolimatta.

Oikein hyvää ja aurinkoista kevättalven jatkoa!

11 kommenttia:

 1. Blogimaailma on ja pysyy, eli jokainen bloggaa tyylillään ja aikataulullaan :)

  VastaaPoista
 2. Blogit elävät ihmisten tahdissa..:)
  Oikein mukavaa työviikkoa, Anna Elina.<33333

  VastaaPoista
 3. Näin se vaan menee, että työt tahtovat haitata harrastuksia :), blogipäivityksiä ehtii harvakseltaan tehdä, vielä vähemmän lukea toisten blogeja. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän kyllä, etten yksin olen tämän "ongelmani" kanssa. Kaikkea ai vain voi saada ja nyt eletään hiljaisempaa blogikautta.

   Oikein hyvää loppuviikkoa myös sulle Tuula!

   Poista
 4. Huh, säikähdin jo että suunnittelet bloggaamisen lopettamista! Onneksi ei sentään :) Bloggaa ihan rauhassa sinulle sopivaan tahtiin, kyllä täällä maltetaan odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihan vähässä lykyssä lopeta blogia, vaikka kyllä sekin on joskus mielessä käynyt. Olisi liian vaikea kokonaan luopua tästä antoisasta harrastuksesta.

   Poista
 5. Samojen asioiden kanssa täälläkin pyöritään. Mutta tiedätkö, tässä elämäntilanteessa on se hyvä puoli, ettei koskaan ole tekemisen puutetta ja tylsää sen takia.

  Levollisia unia, mukavia työpäiviä ja ihania lukuhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joana!

   Onneksi olen töiden alkamisesta huolimatta ehtinyt lukea ihan mukavasti. Se kuitenkin on tärkeintä.

   Poista
 6. Voi, työn iloa! Minä pelkäsin, että työt näivettävät blogini kokonaan, mutta 1,5 vuotta on mennyt lujaa ja blogi porskuttaa. Kyllä sinäkin rytmisi löydät!

  VastaaPoista

Ilahduta bloggaajaa kommentilla!